snowtrex
 

versiune pentru tiparire Hotel Balkan Hellas 2*

 

 

Petreceti Primavara in Grecia

HOTEL Balkan Hellas**+ 

Tarif : 61 eur/pers(1 eur cazare +  60 eur/transport cu autocarul)

Plecari din:Oradea,Arad,Deva,Cluj,Turda,Alba-Iulia,Sebes,Sibiu,Brasov,Ploiesti,Brasov,Bucuresti

Date de plecare:13.04,29.04,06.05,09.0513.05.20.05,23.05.2011 

Localizare:hotelul este situat în centrul staţiunii Leptokaria, în apropierea magazinelor şi supermarket-urilor. Situarea hotelului lângă parcul staţiunii, cu locuri de joacă pentru copii, în apropierea cafenelelor şi tavernelor greceşti, oferă turistului posibilitatea de a-şi diversifica sejurul petrecut aici.

Facilitati: hotelul dispune de camere pentru 2,3 sau 4 persoane, cu paturi duble sau simple,cu baie proprie, frigider, balcon şi A/C. Camerele sunt curăţate zilnic iar schimbarea prosoapelor şi a lenjeriei se face la câteva zile. Hotelul dispune de recepţie, restaurant pentru servirea meselor, ascensor, o sală TV cu şemineu, piscină. În curtea interioară a hotelului se afă o piscină cu bazin pentru copii, şezlonguri gratuite lângă piscină şi un poolbar care se bucură de o deosebită popularitate, mai ales seara.

Plaja: mixtă, cu nisip şi pietricele la intrarea in apă, situată la aproximativ 300 m de hotel

Masa: mic dejun şi cină.

Reduceri / suplimente: copiii sub 14 ani beneficiază de reducere 70 € dacă sunt însoţiţi de doi adulţi în aceeaşi cameră, copiii sub 6 ani plătesc 60 € (fără pat suplimentar şi masă), a3-a şi a4-a persoană adultă în cameră beneficiază de reducere 50€. Suplimentul pentru cameră single este de 100 €.

Sunt interesat de aceasta oferta!
Trimite-ne un mesaj iar noi te vom contacta pentru a-ti oferi toate detaliile.